A vendégházról

Csendes, békés környezetben lévő vendégházunkban két saját fürdőszobával rendelkező dupla szobával és egy apartmannal várjuk kedves vendégeinket. Mindhárom szobában 2 + 1 fő elhelyezsére van lehetőség. Az apartman főzőfülkéjében gáztűzhely, mikrohullámú sütő, fritőz, melegszendvics sütő és grillező található a szokásos felszereltségen felül. A szobákban vízforraló és grátisz tea, kávé szolgálja a vendégek kényelmét.

Minden szobában található televízió (több mint 40 csatornával), hűtőszekrény és rádió.

A vendégházhoz nagy kert tartozik, amelyben változatos virágok, díszfák és dekoratív cserjék között szalonnasütő és grillezőhely csábít egy kis esti főzőcskézésre.

A gyermekek a kertben focizhatnak, tyúkokat etethetnek, vagy a kutyákkal, macskákkal játszhatnak. Az ő szórakozásukat szolgálja a kis játszótéren a mászóka, a csúszda, a hinta, a boksz-zsák, a homokzó és a fürdőmedence is. A felnőttek lengőtekével játszhatnak, vagy a hintaágyban pihenhetnek. Rossz idő esetén lehetőség van kipróbálni a darts-ot vagy a sakkot, esetleg egy kártyacsatával üthetjük el az idõt.

Sportosabb szemléletű vendégeinknek jutányos áron bérelhető kerékpárok állnak a rendelkezésére.

Autóval érkező vendégeink zárt udvari parkolóhelyen tárolhatják gépjárműveiket.

A falu és a környező hegyek számtalan lehetőséggel, mi pedig nagy szeretettel várjuk pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

©2008 Abigél Vendégház Szilvásvárad - Weblap: karmazsin